• Uit je kinderschoenen!

we geven
alles grafisch vorm

Er is weinig wat we geen vorm kunnen geven. We zetten ons aan je huisstijl, roll-up banner, website, spandoek, reclamedrukwerk...

Webdesign
in en om Hoogstraten.

Knoop je veters!

We gaan stappen... niet alleen in de online wereld, maar ook het offline gebeuren. De creatie van digitale aanwezigheid is niet alleen de creatie van een online website, we moeten verder nadenken. Wat wil ik met men online aanwezigheid? Waarom zet ik de website online? Doel?Voor we starten met coderen willen we eerst weten wie jij bent, wat je bedrijf doet en waar je straks wilt staan.

  • Aangenaam: we willen jou en het bedrijf eerst kennen.
  • Missiestatement: welke waarden zijn belangrijk voor je bedrijf?
  • Motivatie: wat wil je bereiken met je digitale aanwezigheid? Doelen?

tijd & aandacht

Wij nemen onze tijd om te luisteren naar jou.


Onze aanpak is voor elk bedrijf hetzelfde. Met wie zitten we aan tafel? Wat zijn je doelen? Wat kan je zelf doen? Waar heb je ons voor nodig? ... We laten je zien en voelen dat jij de architect bent van je onderneming en dat je niet voor elke stap vakmannen nodig hebt.

"Klopt het dan toch dat je gratis werkt?", vraagt men mij wel eens.

Van code tot tacktisch plan

Toegegeven... de enige reden dat ik een aparte pagina aan 'webdesign' besteedt, is om beter te scoren in de google ranking op de zoekwoorden webdesign, website, webdesign Hoogstraten en website Hoogstraten. Dat is tevens de reden waarom je die woorden soms aan het begin van de zin, in een titel, in het rood (met link) of in het vet ziet.

Ziezo, al meteen tacktisch!

Als ik daarenboven even tegen eigen winkel mag spreken, verdeel je budget voor 'online' zo danig dat webdesign niet je grote kost wordt. Offertes van 4 à 5000 euro voor een gewone website zonder veel tierlantijntjes is naar alle waarschijnlijkheid voor uw zaak niet rendabel.

Vanuit het hartje van Hoogstraten creëren we websites voor verschillende ondernemeningen. Een goede website spreekt aan, is zuiver van code, aangepast aan elke scherm (responsive webdesign), is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en vertelt duidelijk wie je bent en wat je doet (communicatie).

ssssst bedrijfsgeheimen gespot!

Ken je die klassieke lijstjes? "5 technieken die je website hoger doen scoren" of "3 meest gemaakte fouten bij web optimalisatie" of ... Lang niets mis met die lijstjes, mooie lokkertjes en vaak gemakkelijk om te lezen.


Wel, wij houden ons daar niet mee bezig. Geef ons maar Wally, we zorgen wel dat jij hem vindt. w4 zorgt immers dat elke website vindbaar is online. Met goede software optimaliseren we elke pagina tot een niveau waarvoor de klant wilt betalen, tot een niveau waarop de website goed zichtbaar is ... kortom op maatniveau.

Of nog, de basis SEO bieden we standaard aan bij het maken van een website. Je koopt immers geen schilderij om op zolder onder een doek te steken. Uiteraard heeft elke klant opties om nog meer te doen. Daar adviseren we graag in.